På grund av tekniska problem har det hänt att mottagningar som här på Vårdomsorg uppges ha vaccin mot svininfluensan i själva verket har slut på vaccin. Du som planerar att vaccinera dig inom de närmaste dagarna bör först kontakta mottagningen för att kontrollera om det finns vaccin.

Här på Vårdomsorg kan du se vilka mottagningar som erbjuder vaccin mot den nya influensan A(H1N1), allmänt kallad svininfluensan, och om de för tillfället har vaccin i lager.

På grund av tekniska problem har det tyvärr hänt att mottagningar som uppges ha vaccin i själva verket har haft slut på vaccin. Vi är mycket bekymrade över detta och arbetar för fullt med att rätta till problemet. Vi beräknar att det ska vara löst under vecka 45.

Som en extra kvalitetssäkring kommer vi att ringa till alla vaccinatörer för att kontrollera att uppgifterna på Vårdomsorg verkligen stämmer överens med tillgången till vaccin på den enskilda mottagningen.

Om du planerar att vaccinera dig mot svininfluensan under de närmaste dagarna bör du för säkerhets skull kontakta mottagningen innan för att försäkra dig om att vaccin finns.